Planlegger kull i 2017 men for tidlig å si når og hvilken hann det blir 

24/4 2017:Nova vil bli parrert med egen hann Schanderulvens Storm jr, sansynligvis i Mai og hvis alt går bra blir det et kull født i Juli. Valpene leveres da i september.Vi har allerede en liste med folk som ønsker valp men ingenting er bestem enda. Den avgjørelsen blir tatt på et senere tidspunkt.

Nova ble parret 1juni sent i løpetiden litt senere en forventet. Usikker på om dette ble velykket så ultralyd tas til Fred 23 juni så da får jeg svar på om det ble noe ute av dette.

oppdatering kommer senere.

Jippi her var det valper :-) ikke lett å se og muligens få valper,ultralyd gir ofte ikke rett antall men jeg tar røtgen på dag 50 så får man mer korrekt antall så det gleder jeg med til :-)Veldig gøy å få et kull etter Storm da han er en flott hannhund og snill som dagen er lang :-)

Røntgen i dag viser at det er 4 valper helt sikkert ,det hender noen klarer å gjemme men vi venter i hvertfall 4 trollunger rundt 3 August :-) 

30 Juli fødte Nova 4 store valper 1 tispe og 3 hanner. alle er sorte med avtegn men ser ut som 3 av de blir viltfarget. må avvente noen å se dager .livlige og friske fine valper :-)

 

 

dogweb,fiktiv