Alle valper er solgt  og har fått nye gode hjem !

 

Hei . Vi er en familie i Skien i Telemark  på 4 hvorav 3 bor hjemme.

Jeg, Annikken hatt interesse av hund og eid egen hund siden min første Rottweiler da jeg var 16.. altså 30 år nå..etter 10 år fikk jeg min andre Rottweiler og begge disse hundene fikk meg til å engasjere meg i både brukshund. lydighet og utstilling,verv i hundeklubber osv. Etter noen år dukket selvsagt ideen opp om å oppfostre et eget valpekull.

Kjøpte min første Finske Lapphund i 2010 en snill vakker hannhund som i en alder av to år ble ferdig utdannet Besøkshund via Røde kors og Antrozoologisenteret, men pga egen sykdom ble denne karrieren kort og Storm lever nå kun som familihund sammen sin importerte Svenske dame Nova(Lapinlumon Harmaasukka) som altså er Finsk Lapphund hun også.

Hun er nå parret med kjekkasen Shacal Tiltatti som jeg har valgt ut pga sitt lynne og flotte utseende og pga spennende linjer bak seg. Dette blir en unik kombinasjon i Norge fra to av de Største oppdrettere på Finsk Lapphund.Kennel Lapinlumon i Sverige og Shacal Kennel i Finland. Vi avler etter NKK`s og NLK`s avls anbefalinger.

 

MItt ønske med denne kombinasjonen er å fremheve det Ahmatypiske som karaktriseres som rovdyraktig (Ahma betyr Jervelignende på finsk) med korrekt pels, noe lengre kropp en høyden og kraftig skalle med tydelig stopp og små korrekte ører. men viktigst av alt selvsagt en frisk fungsjonell og vennlig Lapphund som er allsidig i bruk hos en vanlig hundeeier .

Valpene vil vokse opp her hjemme sammen med oss og Sibirkatten Nansen, de vil bli fostret opp og sosialert etter beste evne med tanke på å få frem gode trygge fine og friske valper.

 

 

Det nærmer seg med stormskritt for valpefødsel her nå, bare en knapp uke igjen og det blir spennende å se hvor mange det blir, røntgen tidligere i uken avslører 5 valper men det var ikke lett å se.

Valpene blir leveringsklare ved 8 ukers alder altså ca siste uke i desember (2015),romjul så sant alt er vel.

De har da fått vererinærattest ormekur,microchip, registrert i NKK, forsikret frem til 12ukersalder og leveres med Nkk kontrakt pluss en valpepakke og et lite teppe med lukt fra mor og søsken :-)

ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på :-) annikkensr@gmail.com eller 90526212 svarer så fort jeg kan :)